Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Kedves Betegtársak!

Olyan SLE-vel élő betegtársak jelentkezését várjuk, akik részt vennének az alábbi kutatásokban. A kutatások vezetője Dr. Fritsch Kinga Doktornő.

1. Balneoterápia

A kutatás során azt vizsgálják, hogy SLE-s betegek életminősége hogyan változik a balneoterápia hatására. 21 napból áll a kutatás, s 15 alkalommal balneoterápiában (termálvíz fürdő) kezelésben részesül a jelentkező, valamint 2 alkalommal vérvétel is történik. A kezelések helyszíne a Budai Irgalmasrendi Kórház (1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.), ezért elsősorban budapesti és Budapest környékiek jelentkezését várjuk. Jelentkezni Dr. Fritsch Kingánál lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A kutatás sikere érdekében minden résztvevőknek a Magyar Lupus Egyesület felajánl egy bevásárlótáskát. (Az ajándékot postai úton juttatjuk el 2 hónapon belül.)

2. Kérdőíves felmérések arról, hogy hogyan befolyásolja az SLE napjainkat.

A jelentkezőknek egy kérdőívet kell kitölteni, amely a https://drive.google.com/file/d/1RXT0aS_p3blTJA9ECQVSSq8VCZHpdIWe/view?fbclid=IwAR0rjFN38X34q1y9wACsw_JKeJPJ3Ns7vKmMH-aaS-tzlNLOv4k9keND8HQ címről tölthető le. Nyomtatás és kitöltés után a következő címre kell visszaküldeni lezárt borítékban: Dr. Fritsch Kinga – Budai Irgalmasrendi Kórház 1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19. Aki be tudja szkennelni a kérdőívet, az e-mailben is visszaküldheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A felmérés sikere érdekében minden résztvevőknek a Magyar Lupus Egyesület felajánl egy Vitaday D3 vitamin készítményt. (Az ajándékot postai úton juttatjuk el 2 hónapon belül.)

Bízom benne, hogy sokan jelentkeztek a programban való részvételre.

Purgel Zoltán

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés