Kedves Betegtársunk, Segítőnk!

Mint ahogy mindig - mindenhol hirdetjük: „Csak egyet kérünk, az adó egy százalékát!”
Sajnos tíz adófizetőből hat nem adja oda az adó egy százalékát non-profit szervezeteknek. Az egy százalék felajánlása nem kerül semmibe, de nagyon sokat segíthet vele, hiszen a - mindenkinek hasznos - közhasznú munka elvégzése válik ezáltal könnyebbé. Terveink megvalósításához nagy szükségünk van erre a bevételre. Bár az utóbbi időben több pályázati forrást is nyertünk, de mégis az adó egy százalékos bevételünk a legbiztosabb forrás.

A felajánlott összegeket kizárólag (kézzel fogható) tárgyi eszközökre, kiadványokra használjuk fel. A Magyar Lupus Egyesületben mindenki ingyenesen, társadalmi munkában végzi feladatát. Senki sem kap bér jellegű kifizetést (munkabér, megbízási költség, béren kívüli juttatás, tiszteletbér, stb.).

Kérjük Önt,

mint adófizető honfitársunkat, hogy a személyi jövedelem-adója egy százalékát ajánlja fel a Magyar Lupus Egyesületnek, illetve informálja családját, rokonait, barátait, kollégáit, ügyfeleit, stb. az adó egy százalék felajánlásának fontosságáról és szükségességéről!
Ha könyvelője készíti el adóbevallását, tájékoztassa, hogy a Magyar Lupus Egyesületnek kívánja felajánlani az adó egy százalékát!

Adószámunk: 18157860-1-06
Magyar Lupus Egyesület